Втори вариант: половин чаша смлени овесени ядки, 100 гр. смлени фурми, 100 гр. лешниково или бадемово брашно, 30 гр. сурови слънчогледови семки, 3 суп.л. какаово или кокосово масло, 2 суп. л. какао. Овалват се в кокосови стърготини или какао.
вторник, 7 април 2015 г.
Бързи шоколадово-бадемови бонбони
Първи вариант: 150 гр разтопено масло се разбива с 250 гр пудра захар. Добавят се 150 гр разтопен шоколад и 200 гр смлени бадеми. Оформят се бонбони с лъжичка, а като изстине сместта - се дооформят с ръце. Овалват се в какао или пудра захар и се оставят в хладилник , за да се стегнат. Готовите шоколадови трюфели пасти да ядат!
Втори вариант: половин чаша смлени овесени ядки, 100 гр. смлени фурми, 100 гр. лешниково или бадемово брашно, 30 гр. сурови слънчогледови семки, 3 суп.л. какаово или кокосово масло, 2 суп. л. какао. Овалват се в кокосови стърготини или какао.
Втори вариант: половин чаша смлени овесени ядки, 100 гр. смлени фурми, 100 гр. лешниково или бадемово брашно, 30 гр. сурови слънчогледови семки, 3 суп.л. какаово или кокосово масло, 2 суп. л. какао. Овалват се в кокосови стърготини или какао.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар