1 лук + 250 гр. сурови
гъби+пилешко месо+чушки
200 г шунка
200 г кашкавал
черен пипер, сол,
На дребно нарязаният лук, праза и гъбите, заедно с подправките се запържват в тиган за около 10 мин. Вземат се по едно парче от тънко нарязаните шунка и кашкавал. Слагат се едно върху друго и се слага по една лъжица от сместа. Завиват се на рулца и се пекат в умерена фурна за около 20 мин.
200 г шунка
200 г кашкавал
черен пипер, сол,
На дребно нарязаният лук, праза и гъбите, заедно с подправките се запържват в тиган за около 10 мин. Вземат се по едно парче от тънко нарязаните шунка и кашкавал. Слагат се едно върху друго и се слага по една лъжица от сместа. Завиват се на рулца и се пекат в умерена фурна за около 20 мин.
Няма коментари:
Публикуване на коментар