·
2 бр. яйца (само
белтъците)
·
120 г захар
·
50 г шоколад
·
50 г орехови
ядки (смлени)
|
Начин
на приготвяне:
Белтъците се разбиват на “сняг”. Биенето продължава, като постепенно се прибавя захарта. Добавят се разтопеният на водна баня шоколад и смлените орехи. От сместа се слага върху хартия за печене и целувките се пекат (съхнат) на слаба фурна - около 1 час и 15 минути в загрята на 140 градуса фурна, без вентилатор.
Белтъците се разбиват на “сняг”. Биенето продължава, като постепенно се прибавя захарта. Добавят се разтопеният на водна баня шоколад и смлените орехи. От сместа се слага върху хартия за печене и целувките се пекат (съхнат) на слаба фурна - около 1 час и 15 минути в загрята на 140 градуса фурна, без вентилатор.
Няма коментари:
Публикуване на коментар